Mobiili FIN
Mobiilibanneri luumu FIN

Näin asiakkaamme sanovat:

Koivukristallit ovat aivan upeita! Piti oikein tilata lisää ensimmäisen paketin saavuttua. Nopea toimitus!
– Sanna

Ihanat, kuvausta paremmin kuin hyvin vastaavat tuotteet sain.
– Katja

Tapahtumat

Valona on usein mukana messuilla, pop-upeissa ja erilaisissa design-tapahtumissa, mutta vallitsevasta pandemiatilanteesta johtuen tapahtumia järjestetään vähemmän vuonna 2021. Päivitämme tänne heti tiedon osallistumisestamme alan tapahtumiin. Tervetuloa sillä välin verkkokaupaamme!

Instagram @Valonadesign

VALONA – Suomalaista loistetta

Valona on palkittu helsinkiläinen design-yritys, jonka pääsuunnittelijana toimii Elina Mäntylä. Valona valmistaa kotimaisesta koivuvanerista koruja ja piensisustustuotteita, pääosin hukkamateriaalia minimoivalla zero waste -tekniikalla. Puu on materiaalina kaunista ja höyhenenkevyttä, mutta samalla kestää hyvin aikaa ja käyttöä. Korujen koukut ovat laadukasta hopeaa. Värit sekoitamme omalla tekniikalla, joka säilyttää puun eläväisen pinnan myös värjätyssä tuotteessa. Elegantit ja kevyet kolmiulotteiset koristeet kulkevat helposti myös postikorttimuodossa.

Inspiraatio Valonan tuotteille löytyy valoilmiöistä, luonnon muodoista sekä pohjoismaisesta designista. Sisustustuotteemme ja korumme tehdään ja kootaan kotimaista työtä tukien Suomessa. Valonalle on myönnetty avainlippu ja Design from Finland -merkki.