Halo-kaulakoru

53,00 

Luumu, kokopuu

Kuvaus

Näyttävä ketjukoru kevään uutuusvärissä

Halo-kääty on ketjukaulakoru, josta ei totisesti puutu näyttävyyttä. Sen ajaton muotokieli on saanut inspiraationsa pronssisista ja hopeista varhaishistoriallisista juhlakorulöydöksistä. Valonan koivuvanerinen kääty on kuitenkin huomattavasti esikuviaan kevyempi ja ekologisempi. Ketjua on helppo muokata itselleen sopivaksi lyhentämällä sitä muutaman palan. Korua voi käyttää kokopitkänä tai puolet lyhyempänä kiertämällä se kahdesti kaulan ympäri. Tätä varten korussa on puinen lukko, josta sen voi avata.

Syvä luumu on värinä sekä lämmin että elegantti. Se sopii vuodenajasta toiseen ja erityisesti muiden luonnonläheisten, sinertävien ja punertavien sävyjen kanssa. Värjäys tapahtuu turvallisesti Valonan omalla värjäystekniikalla, jonka ansiosta puun syyt erottuvat luumun sävyn läpi kauniisti. Väri toistuu korussa upeasti renkaiden lomittaisuuden vuoksi. 

Halo-kääty on kuin kruununjalokivi Valonan zero waste -kokoelmassa. Puuketjun osat leikataan sisäkkäisistä renkaista niin, että hukkapalojen osuus on mahdollisimman vähäinen. Lisäksi samoista osista valmistetaan Halo-malliston muut korut. Korumallisto voitti Suomen kädentaitojen uutuustuotekilpailun vuonna 2016 ja FORM#2018 -muotoilupalkinnon Frankfurtissa.

Halo-korumalliston on suunnitellut muotoilija Elina Mäntylä.

Tuotetiedot:

  • Materiaali: kokonaan suomalaista koivuvaneria
  • Väri: luumu
  • Käädyn kokonaispituus: 105 cm
  • Puurenkaan maksimileveys: 2,3 cm
  • Paino: 10 g
  • Valmistettu Suomessa

Lisätiedot

Pakkauksen paino 15.5 g
Pakkauksen mitat 75 × 100 × 100 mm
Väri

Koko

Saatat myös pitää...