Himmeli I -mobile

69,00 

Musta, 28 cm

Kuvaus

Mini Himmeli tuo modernia sävyä kauniiseen pohjoismaiseen muotoon. Se kunnioittaa perinteisen, oljesta valmistetun himmelin herkkää muotokieltä ja keveyttä, mutta lisää siihen tarkkuutta, ajatonta muotoa ja pienuutta. Mini Himmeli on mobilekoriste, jossa geometrisen graafinen muotoilu kohtaa minimalistisen olemuksen. Se on veistoksellinen, mutta liikkuu silti kevyesti pienimmänkin ilmavirran mukana. Mini Himmeli on erityisen sievä ja rauhoittava vauvan pinnasängyn yläpuolella tai muualla lastenhuoneessa.

Tyylikäs Mini Himmeli -mobile on valmistettu 100 % vastuullisesti tuotetusta suomalaisesta koivuvanerista. Se on koottu erillisistä osista, jotka on helppo liittää yhteen. Se on myös helppo koota uudelleen rakenteensa ja materiaalinsa ansiosta. Puu on värjätty käsin mustaksi, jotta sen kuidut erottuvat kauniisti tumman värin alta. Höyhenenkevyt koristelu ei vaadi raskaita kiinnikkeitä.

28 cm korkea Mini Himmeli koostuu yhdestä suuremmasta himmelistä, josta roikkuu yhteensä viisi minikokoista himmeliä. Mini Himmeli on suunniteltu sisäkäyttöön koristeeksi, mutta suojaisassa paikassa sen voi ripustaa myös ulos. Lue tällöin huolellisesti tuotteen hoito-ohjeet.

Himmeli-malli on muotoilija Elina Mäntylän suunnittelema.

Tuotetiedot:

Materiaali: suomalainen koivuvaneri, ripustuslanka
Väri: musta
Korkeus: 28 cm
Leveys: 21 cm
Valmistettu Suomessa

Lisätiedot

Väri

Koko

Saatat myös pitää...