Himmeli I -mobile

69,00 

Puu, 28 cm

Kuvaus

Pieni Himmeli I -mobile tuo modernia sävyä kauniiseen pohjoismaiseen muotoon. Se kunnioittaa perinteisen, oljesta valmistetun himmelin herkkää muotokieltä ja keveyttä, mutta lisää siihen tarkkuutta, ajatonta muotoa ja pienuutta. Himmeli I on mobilekoriste, jossa geometrisen graafinen muotoilu kohtaa minimalistisen olemuksen. Se on veistoksellinen, mutta liikkuu silti kevyesti pienimmänkin ilmavirran mukana. Pieni Himmeli I on erityisen sievä ja rauhoittava vauvan pinnasängyn yläpuolella tai muualla lastenhuoneessa.

Tyylikäs Himmeli I -mobile on valmistettu 100 % vastuullisesti tuotetusta suomalaisesta koivuvanerista. Se on koottu erillisistä osista, jotka on helppo liittää yhteen. Se on myös helppo koota uudelleen rakenteensa ja materiaalinsa ansiosta. Höyhenenkevyt koristelu ei vaadi raskaita kiinnikkeitä.

28 cm korkea Himmeli I koostuu yhdestä suuremmasta himmelistä, josta roikkuu yhteensä viisi minikokoista himmeliä. Himmeli I on suunniteltu sisäkäyttöön koristeeksi, mutta suojaisassa paikassa sen voi ripustaa myös ulos. Lue tällöin huolellisesti tuotteen hoito-ohjeet.

Himmeli-malli on muotoilija Elina Mäntylän suunnittelema.

Tuotetiedot:

Materiaali: suomalainen koivuvaneri, ripustuslanka
Väri: puu
Korkeus: 28 cm
Leveys: 21 cm
Valmistettu Suomessa

Lisätiedot

Väri

Koko

Saatat myös pitää...