Pisaraterttu-kaulakoru

32,00 

Musta

Kuvaus

Kesän 2021 uutuustuote!

Valonan kesäkorussa monta pientä pisaraa muodostavat tyylikkään tertun. Klassisen mustat pikkupisarat tuovat runsaudellaan näyttävyyttä ja minimalistista tyyliä niin yksinkertaisiin kuin värikkäimpiin kesäasuihin. Puuosien hento helinä kuuluu tämän hurmaavan riipuksen olemukseen. Pisaraterttu-kaulakoru on terttumaisen suuri, mutta materiaalinsa ansiosta myös höyhenenkevyt kantaa. Siispä mitä sopivin asuste kesän menoihin!

Koru on värjätty turvallisesti Valonan omalla värjäystekniikalla, jonka ansiosta puun syyt erottuvat myös mustan värin läpi kauniisti. Kotimaisesta sertifioidusta koivuvanerista valmistetut puuosat tekevät korusta ekologisen valinnan vaikkapa lahjaksi. Kaulakorun ketju on nikkelitöntä metalliketjua ja sen pituus on 72 cm. Riipuksen puuosa asettuu pitkän ketjunsa ansiosta melko alas, kantajastaan riippuen joko rintakehän päälle tai alle.

Pisara-mallisto edustaa Valonan palkittua zero waste -muotoilua. Se on Valonan pisaranmuotoisten Pilke-nappikorvakorujen sisarmallisto, materiaalihävikin määrän jäävän tällöin hyvin vähäiseksi.

Korumalliston on suunnitellut muotoilija Elina Mäntylä.

Tuotetiedot:

  • Materiaali: suomalainen koivuvaneri, ketju nikkelitöntä metallia
  • Väri: musta
  • Ketjun pituus: 72 cm
  • Paino: 8 g
  • Valmistettu Suomessa

Lisätiedot

Pakkauksen paino 9 g
Pakkauksen mitat 75 × 100 × 100 mm
Väri

Saatat myös pitää...