Timantti-korvakorut 3D

38,50 

Luumu

Kuvaus

Suosittu Timantti 3D kevään uutuusvärissä!  

Valonan uniikit, kolmiulotteiset Timantti-puukorvakorut antavat luksukselle uuden, ekologisemman muodon. Timantti 3D:n originelli muotokieli on saanut inspiraationsa lasikristallin hionnasta ja on malliltaan mielenkiintoisen graafinen. Sen kolmiulotteinen, herkkä olemus toisaalta myös muistuttaa aitoa jalokiveä. Timantti 3D asettuu kauniisti korvaan ja sopii monelle erityyliselle kantajalle. Nämä korvakorut ovat hyvin kevyet ja käyvät siten herkimmillekin korville, niin arkeen kuin juhlaan. Syvä luumu on värinä sekä lämmin että elegantti. Se sopii vuodenajasta toiseen ja erityisesti muiden luonnonläheisten, sinertävien ja punertavien sävyjen kanssa.

Korvakorujen puuosat ovat kokonaan sertifioitua ja vastuullisesti tuotettua kotimaista koivuvaneria. Valonan värjäystapa antaa puumateriaalille tilaa ja säilyttää sen eläväisen pinnan myös luumun värin alla. Kolmiulotteinen puuosa koostuu kahdesta ohuenohuesta laserleikatusta palasesta, jotka on pujotettu toistensa lomaan. Korujen koukut ovat puolestaan hopeaa, ja niissä on mukana silikonitulpat. Tulppia kannattaakin käyttää näiden hyvin kevyiden korujen kanssa.

Korvakorut on pakattu kauniiseen logolliseen rasiaan. Korut ovat herkät, joten niitä on parasta säilyttää rasiassa tai korutelineessä. Ne kestävät hyvin kosteutta, mutta eivät voimakasta litistämistä. 

Korvakorut on suunnitellut muotoilija Elina Mäntylä. 

Tuotetiedot:

  • Materiaali: puuosa suomalaista koivuvaneria, koukut hopeaa
  • Väri: luumu
  • Puuosan pituus: 4 cm
  • Puuosan leveys: 2 cm
  • Paino: alle 1 g
  • Mukana silikonitulpat
  • Valmistettu Suomessa

Lisätiedot

Pakkauksen paino 26 g
Pakkauksen mitat 85 × 85 × 85 mm
Väri

Saatat myös pitää...