Liikelahjat

Etsitkö ekologisia, kotimaisesta ja puusta valmistettuja ja kauniita lahjoja, joilla voit ilahduttaa asiakkaitasi, yhteistyökumppaneitasi tai vaikkapa juhlavieraitasi? Tuotteemme on suunniteltu niin kotimaisiksi lahjoiksi kuin postitse lähetettävinä ja helposti matkalaukkuun sujautettaviksi tervehdyksiksi maailmalle.

Valmistamme tuotteet kotimaisesta koivusta. Muotoilu on pakkauksia myöten viimeisteltyä. Tavoitteemme on, että lahjan vastaanottaja voi tuntea olonsa arvokkaaksi ja tärkeäksi.

Löydät kuvia tuotteistamme verkkokaupastamme. Tuotekuvastot ovat tässä alla:

Valona catalogue_CLASSICS
Valona catalogue_ NEW DESIGN

Suunnittelemme ja toteutamme myös räätälöityjä ratkaisuja liikelahjoiksi. Voimme esimerkiksi painattaa yrityksesi tervehdyksen pakkauksen yhteyteen. Voimme halutessasi myös hoitaa pakettien lähettämisen vastaanottajalle.

Otathan yhteyttä info@valona.fi
puh: +358(0)440605252

Delicate heart shaped wood decoration laying on it's package that can be sent asa post card gift. The stamp and the pen are ready for makeing this a gift.

Koivukristalli-koristeet voi lähettää postikortteina  1. lk postimerkillä varustettuna. Malleina löytyy kuvan sydämen lisäksi esim. tähti, timantti, kristalli ja pääsiäismuna.

Cardboard box with Christmas tree topper, pine cones on top of box

Koivusta valmistettu latvatähti kulkee litteässä pakkauksessa. Samantyylisesti pakkaamme myös koivuhimmelit ja kolmen tähden setit.

Valonan musta logollinen korurasiapakkaus naisen kädessä. Taustalla utuista metsämaisemaa.

Kolmiulotteiset korut on pakattu kauniisiin rasioihin. Halutessanne voimme pakata myös muut korumallimme rasioihin.