Tietosuojalauseke

TIETOSUOJALAUSEKE JA SUOSTUMUS TIETOJEN KÄYTTÖÖN

Tämä tietosuojalauseke antaa sinulle tietoa siitä, mitä tietoja keräämme sinusta ja mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojalauseke tulee hyväksyä käyttääkseen Valona.com -verkkosivustoa.

1. Rekisterinpitäjä

Valona Oy (Y-tunnus: 2890782-7)

Harmaapaadentie 1a B

00930 Helsinki

puh: 0469211103

2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on Valonan liiketoiminta, liiketoiminnan kehittäminen, asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hoitaminen, kehittäminen ja analysointi, asiakasviestintä, markkinoinnin suunnittelu ja kohdentaminen, mielipide- tai markkinatutkimus ja suoramarkkinointi (sähköpostitse tai muuten).

Valonan asiakasrekisteriä voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, mikäli olet sen sallinut. Muutoin luovutamme henkilötietoja ainoastaan, mikäli laki sen sallii esimerkiksi tilauksen tai sopimuksen toteuttamis- tai markkinointitarkoituksessa. Mikäli haluat tarkistaa, oikaista, estää tai poistaa omia henkilötietojasi, ole yhteydessä: info@valona.fi

Valona Oy toimii EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisena rekisterinpitäjänä.

3. Tietojen käsittely ja luovutus

Valona luovuttaa henkilötietoja säännöllisesti seuraaville tahoille (henkilötietojen käsittelijät):

Kuljetusliikkeet ja kuljetuksia hallinnoivat sovellukset saavat yhteystietosi tilauksen toimittamista varten. Kuljetus- ja huolintaliikkeet saavat käyttää tietoja ainoastaan tehtäviensä suorittamiseen.

Järjestelmät, joihin asiakastietoja tallentuu:

Asiakkaistamme kerätyt tiedot tallentuvat seuraaviin tietojärjestelmiin:

– Hubspot: https://legal.hubspot.com/privacy-policy Hubspot on alusta, johon voimme tallentaa yhteystietosi jotta voimme varmistaa palvelutasomme sinulle.

– Privy: https://www.privy.com/privacy-policy Privy on alusta, jonka avulla voimme kerätä yhteystietosi kun tilaat Valonan uutiskirjeen.

– Shipit: https://app.starshipit.com/Account/PrivacyPolicy.aspx Shipit on järjestelmä, jota käytetään käsittelemään data liittyen logistiikkaan, kuten osoitteita, toimitusaikoja ja hintoja.

– Woocommerce: https://www.shopify.com/legal/privacy Woocommerce on verkkokauppa-alusta, joka mahdollistaa sinulle tilauksen tekemisen helposti ja nopeasti. Woocommercesta tietosi siirtyvät edelleen muihin järjestelmiin tilauksen toteuttamiseksi ja asiakassuhteen ylläpitämiseksi.

– Mailchimp: https://mailchimp.com/legal/privacy/ Mailchimpin avulla lähetämme sinulle tilaamiasi uutiskirjeitä ja viestimme tilaukseen ja asiakassuhteeseen liittyviä asioita.

– Netvisor: https://www.visma.fi/yksityisyydensuoja/etusivu/ Netvisor auttaa meitä kirjanpidossa ja toiminnanohjauksessa.

Google Drive: https://policies.google.com/privacy Tämä pilvitallennustila auttaa meitä tallentamaan tietoa johtaaksemme yrityksen toimintoja.

Mikäli olet pyytänyt ilmoitusta tuotteen saatavuudesta, sähköpostiosoitteesi tallentuu varastosaldoja seuraavaan sovellukseen.

Tilauksen yhteydessä luovutat tietojasi erikseen myös valitsemallesi maksupalveluntarjoajalle. Voit tutustua maksupalveluntarjoajan tietosuojakäytäntöön alla olevien linkkien kautta:

– Paypal: https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full

– Checkout: https://checkout.fi/yritys/tietosuoja/

Mikäli haluat tarkastella maksupalvelun tarjoajalle tallentuneita tietoja, olethan yhteydessä ko.tahoon.

Mikäli olet osallistunut arvontaamme täyttämällä paperisen lomakkeen, tiedot siirretään lomakkeilta palomuurin ja salasanojen taakse. Paperiset lomakkeet hävitetään tietoturvallisesti.

Tietojen siirto järjestelmien välillä tapahtuu salatusti.

4. Evästeiden käyttö

Cookie eli eväste on tietoa, jonka web-palvelin tallentaa käyttämällesi laitteelle. Internetsivustolla käytettäviä evästetiedostoja käytetään siten, että palvelun käyttäjän yksityisyydensuojaa ei loukata. Evästeiden perusteella saamme esimerkiksi tietoja siitä, millä verkkokaupan sivuilla asiakkaat ovat käyneet, mitä sivuja katselleet jne. Evästetietoja käsitellään anonyymisti. Näemme esimerkiksi moniko asiakas on käynyt tietyllä sivulla, mutta emme sitä, kuka yksittäinen henkilö on kyseessä.

Evästeitä käytetään mm. mittaus- ja tutkimustarkoituksiin sivuston käytön ja käyttömäärän selvittämiseksi. Evästeitä käytetään sivuilla olevassa mainonnassa. Evästeiden avulla mainontaa voidaan kohdentaa selainkäyttäytymisen perusteella ja evästeiden avulla järjestelmä tunnistaa myös onko käyttäjä nähnyt mainoksen aiemmin, jolloin samoja mainoksia ei näytetä koko ajan samalle käyttäjälle.

Evästetunnistuksessa ei yhdistetä evästetunnistetietoja sivuston käyttäjän henkilö- tai yhteystietoihin. Evästeet eivät mahdollista käyttäjän päätelaitteen tallennuslaitteen kuten kovalevyn tietojen tarkastelua tai kopioimista.

Evästeiden vastaanotto voidaan haluttaessa kieltää käyttäjän Internet-selaimesta, mutta se voi aiheuttaa sivujen toimimattomuutta eikä ole suositeltavaa. Evästeet estämällä käyttäjä saa yhä mainoksia, mutta ne eivät valikoidu oman selainkäytön pohjalta. Selaimen valinnat muistavien evästeiden estäminen pakottaa käyttäjän määrittelemään selainasetukset sekä syötettävän käyttäjätunnukset ja salasanat joka kerta uudelleen.

5. Ulkopuolisten tahojen evästeiden perusteella kohdentama mainonta

Seuraavat tahot keräävät sivustoillamme evästetietoa, jota käytetään mainosten kohdentamiseen:

– Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA; https://www.facebook.com/about/privacy

Voit hallita Facebookin mainosasetuksia täällä

-AdWords: Voit hallita Googlen mainosasetuksia täällä.

-Instagram. Heidän tietosuoja-asetuksensa löytyvät täältä.

-LinkedIn. Heidän tietosuoja-asetuksensa löytyvät täältä.

Seuraavat tahot keräävät sivustoillamme evästetietoa, jota käytetään verkkosivujen kehittämiseen:

-Google Analytics. Lue lisää Googlen tietosuojakäytännöistä täällä

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään yleensä rekisteröidyltä itseltään. Lisäksi niitä voidaan kerätä Valonan tietojärjestelmistä, kun henkilö rekisteröityy palveluihin ja käyttää palveluita, sekä rekisterinpitäjän toimintoihin liittyvistä sosiaalisista medioista.

Henkilötietoja voidaan kerätä, tallettaa ja päivittää myös osoite-, päivitys- tai muuta vastaavaa palvelua tarjoavan rekisterinpitäjän rekistereistä.

7. Rekisterin tietosisältö

Asiakastiedot, kuten

– nimi

– osoite

– yhteystiedot

– syntymäpäivä

– äidinkieli

– sukupuoli

Asiakkuuteen liittyvät tiedot, kuten

– aiempiin tilauksiin liittyvät tiedot

– suostumus sähköposti-, tekstiviesti- ja muilla automaattisilla järjestelmillä lähetettävään suoramarkkinointiin, suoramarkkinoinnin kieltokoodit sekä tieto osoitteen saantitavasta

– asiakaspalautetiedot

– muut kuluttajan suostumuksella kerättävät tiedot

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Valona Oy ei luovuta tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Kohdissa 3 ja 8 mainitut kolmannet tahot voivat siirtää tietoja, mutta he noudattavat EU:n vaatimia säännöksiä. Lisätietoja kyseisten tahojen tietosuojasta kunkin tahon kohdalla.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisterin käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla ja muilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Heillä on käytössään käyttäjätunnukset ja salasanat. Tiedot on suojattu teknisesti palomuurilla.

Asiakastietoja ei käsitellä tulosteina.